INFO

logo2_valkoinenYhteisötaide Vol.2 -verkosto kokoaa yhteen yhteisötaiteesta kiinnostuneet taiteilijat, tutkijat ja muut tekijät tarkastelemaan sanoin ja teoin sitä, mitä ja kenen toimesta yhteisötaiteen kentällä tapahtuu 2010-luvulla. Minkälaisia tekemisen motiiveja ja metodeita, prosesseja ja ulostuloja yhteisötaiteen nimissä toteutuu? Mistä puhutaan ja kenen äänet kuuluvat meillä ja muualla?

Tiedotus- ja keskustelukanavana toimivan verkkosivuston lisäksi Yhteisötaide Vol.2 järjestää paikkakuntakohtaisia ja valtakunnallisia tapaamisia, luentoja, työpajoja ja keskustelutilaisuuksia. Mittavin osa toimintaa on tähän mennessä ollut kevätkesällä 2016 järjestetty yhteisötaiteen triennaali, joka levittäytytyi länsirannikon kaupunkeihin mm. Turkuun, Mynämäelle, Raumalle, Poriin ja Vaasaan.

Yhteisötaide Vol.2 -verkoston toimintaa koordinoi ja tuottaa Koneen Säätiön ylläpitämä Saaren kartanon taiteilija- ja tutkijaresidenssi sekä Taiteen edistämiskeskuksen Lounais-Suomen aluetoimipiste yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa. Ajankohtaisista asioista ja uutisista saat tiedon näiltä sivuilta taikka Facebook-ryhmästä.

Olet kutsuttu mukaan; jaa kokemuksesi, esitä mielipiteesi, ehdota uutta, osallistu tavalla tai toisella!

Lisätietoja:

Suvi Solkio
yhteisötaiteen läänintaiteilija
Taiteen edistämiskeskus, Lounais-Suomen aluetoimipiste
suvi.solkio@taike.fi
www-sivut

Pia Bartsch
yhteisötaiteilija
Saaren kartano, Koneen Säätiö
pia.bartsch@koneensaatio.fi
www-sivut

Tallenna

Tallenna